top of page

Deze armband maakt je terug zen!

Wanneer we dachten dat het niet gekker kan, komt IoT weer met iets nieuws af! Caeden, de maker van oortjes en juwelen heeft een armband uitgevonden die je waarschuwt wanneer je te gestresseerd wordt, namelijk 'Sona'! De armband meet subtiele veranderingen in je hartslag en is verbonden aan een applicatie die je dan verschillende ademhalingsoefeningen adviseert. Er is ook een meditatieprogramma 'Resonance' die je rustiger helpt te worden. Bij Sona ligt de nadruk vooral op het welzijn en niet op gewicht verliezen zoals bij andere 'activiteitsmeters'.

De armband zelf is gemaakt van leer en metaal en heeft een subtiel design. Het heeft niet eens een scherm, dus het valt zeker niet op. Het is dus niet alleen handig, maar ook een echt modeaccessoire aangezien ze 3 verschillende kleuren en 2 verschillende maten hebben.

De Sona komt met een gedetailleerde hartslagmeter waardoor je informatie kan verkrijgen over je hart en je zenuwstelsel. Voor maar 129$ ben je dus steeds op de hoogte wanneer je gestrest bent!


bottom of page